Zakaj programiranje po meri?

Programiranje po meri je primerno za stranke, ki nekako ne najdejo primernega orodja za produktivno delovno okolje. V našem podjetju prisluhnemo vašim težavam in poslovnim potrebam, ter razvijemo programske rešitve izključno za vas.

Opravljamo tudi manjše rešitve po meri kot so:

  • razne module po naročilu
  • orodja za prenos podatkov
  • prenos podatkovnih zbirk na tretje portale
  • orodja za komunikacijo z vašimi obstoječimi programi

Naši portali se ponašajo z zelo enostavnim administrativnim okoljem ter sistemom, ki lahko sprejme tudi več kot miljon uporabnikov dnevno.

Zakaj bi potrebovali program po lastni želji?

Čeprav je za spletne aplikacija napisanih že veliko klasičnih aplikacij, uporabniki vedno znova najdejo nove ideje, ki jih je potrebno s programom udejanjiti.

Glede na to, da je naš CMS sistem modularno grajen in ločen od delovanja samega jedra sistema, lahko za vas izdelamo poljubne aplikacije ali če želite pod-aplikacije, ki bodo opravljale točno določene naloge. Tako poenostavimo vaše spletno poslovanje in vaš delovni proces postane bolj učinkovit.

Vsekakor lahko naš CMS sistem povezujemo z vašimi obsoječimi programi in jih tako pripravimo h komunikaciji ali izdelamo dodatna orodja, ki vam omogočajo avtomatsko komunikacijo z drugimi portali, kot je na primer bolha.com ipd.