Spletna stran naj bo lepa in sporočilna. Pomagali vam bomo pripraviti dobro vsebinsko zasnovo in besedila napisali ali priredili v jeziku, ki ga ciljna publika razume, hkrati pa pozitivno “reagira” s spletnimi iskalniki.

Najprej vas moramo spoznati (oziroma vsaj vašo dejavnost), potem pa lahko vašo spletno strani opremimo z marketinško usmerjeno vsebino, prilagojeno vaši storiitvi/izdelku.

Naši tekstopisci so strokovnjaki za pisanje spletnih besedil. Poznajo zakonitosti interneta in kar je najbolj pomembno na – vašo ponudbo gledajo neobremenjeno. Zato jo prav oni lahko najbolje predstavijo: na razumljiv način, s poudarkom na ključnih informacijah.

Priprava besedil za spletne strani

Svetovni splet se nenehno spreminja. Sledenje trendom na spletu in novim informacijskim tehnologijam zahteva nenehno pozornost. Uporabite medij v svojo korist in pripravo svojih spletnih vsebin zaupajte strokovnjakom.

Spletna besedila berejo poleg uporabnikov tudi spletni iskalniki, ki na podlagi pridobljenih informacij vaše spletno mesto uvrščajo v iskalniku. Vse to je razlog, da pripravo besedil prepustite nam.

Lektoriranje spletnih strani

Lektoriranje spletnih strani je veliko več kot le površno prebran tekst in iskanje manjkajočih vejic ali pik. Lektoriranje zahteva temeljito analizo besedila, korekturo jezikovnih in pravopisnih napak.

Prevajanje spletnih strani

Prevod spletnih strani je eden izmed stroškovno najučinkovitejših načinov širitve na nove, tuje trge. Za uspešno kampanjo širitve je nujno, da je spletna stran prilagojena potrebam in zahtevam lokalnega okolja.

Izbor in priprava fotografij

Fotografija je zraven dizajna spletne strani eden izmed najpomembnejših elementov oglaševanja. Prav fotografija je del oglasnega sporočila, ki si ga najprej ogledamo.

Vemo, da si slikovne vsebine bolje zapomnimo kot vsebine, zajete v besedilu. Profesionalna fotografija spremeni oglasno gradivo v učinkovito prodajno orodje.

Vsekakor vam pri izdelavi spletne strani svetujemo tudi pri izboru primernih fotografij in te opremimo z raznimi sporočili, tako da jih obiskovalci takoj opazijo na vaši spletni strani.

Profesionalno fotografiranje

Glede na dejstvo, da je slikovno gradivo na spletni strani vredno več kot 1000 besed , je prav, da so vse vaše fotografije profesionalno pripravljene, zato fotografiranje poslovnih prostorov, kulinaričnih mojstrovin, zlatnin ali drugih izdelkov prepustite profesionalnemu fotografu in tako v najlepši luči prikažite svoje podjetje na spletni strani.