Izdelava portalov

Osnova za nove poslovne pristope so postali spletni portali, ki so s svojim napredkom nadomestili dosedanje enostavne spletne strani.

Pri portalih gre za večje spletne sisteme, ki vsebujejo večje količine podatkov in imajo svoje uporabnike, ki jih redno nagovarjajo preko različnih kanalov.

Portal vsebujejo veliko orodij za komunikacijo z uporabniki kot so:

  • forumi in /ali blogi
  • sistemi za pripravo anket
  • sistemi za E-poštno obveščanje in naročanje
  • sistemi za pomoč uporabnikom
  • spletni obrazci za razne kampanje

Naši portali se ponašajo z zelo enostavnim administrativnim okoljem ter sistemom, ki lahko sprejme tudi več kot miljon uporabnikov dnevno.

Glavne prednosti naših portalov

Enostaven uporabniški vmesnik: CMS sistem je zasnovan zelo enostavno in logično, tako boste lahko svoj portal upravljali z osnovnim računalniškim znanjem z enostavnik uporabniškim vmesnikom

Več-nivojski uporabniški sistem vam omogoča nastavitev dostopnih pravic za določeno sekcijo in stran za določenega skrbnika strani v podjetju. Administrator strani lahko definira osebe odgovorne za sekcije novic, kataloge, forume, ankete, pomoč, in ostale sekcije strani.

Redno posodabljanje aplikacije s strani unikatne tehnologije za spletne projekte, vam omogočajo snemanje posodobitev za jedro in module sistema za upravljanje. Kot rezultat tega so naše stranke vedno oskrbljene z zadnjimi verzijami aplikacije in novimi moduli.