Izdelava spletnih strani

- Hitro, kakovostno in cenovno dostopno !
TELEFON: 040 / 756 - 756
Izdelava spletnih strani, z inteligentno spletno strategijo, kreativnim in
modernim dizajnom, ter vrhunsko optimizacijo, za prva mesta v iskalnikih.  
Izdelava spletnih strani | Oblikovanje spletnih strani

Google oglaševanjeZakaj google oglaševanje?

Google je najbolj razširjen spletni iskalnik po svetu. Uporablja ga kar 80% svetovne populacije. V združenih državah se je zaradi tega že zelo razširil izraz »če kaj ne veš, vprašaj Google«. V sloveniji iskalnik google uporablja 85% ljudi.
 

Kako do več potencialnih kupcev preko spleta ?

Najprej potrebujete spletno stran, potem pa čim več obiskovalcev. Najkvalitetnejše potencialne stran pridobi iz iskalnikov, kjer uporabniki v iskalno okno vpišejo »ključno besedo ali besedno zvezo« za iskano storitev ali izdelek.          Razlaga google oglaševanja
Google oglaševnje
    

Primer:
Če podjetnik išče nov računovodski servis bo, v Google verjetno vpisal »računovodstvo« ali »računovodske storitve« ali »računovodstvo maribor« ipd. Iskalnik mu bo nato izpisal najdene rezultate, ki bodo vsak vodili na svojo spletno stran. Podjetnik bo nato izmed teh vnosov izbral nekaj spletnih strani in se potem odločal med nekaj izbranimi ponudniki za sklenitev posla.

Kako deluje oglaševanje v Googlu ?

Vsako podjetje si želi biti v Googlu izpisano na prvi strani, saj bi s tem dobilo na svojo spletno stran več obiskovalcev. Oglaševanje v Google je možno na več načinov s plačilom prikazov, plačilom klikov ali plačilom na naročilo. Najbolj pogosto in najučinkovitejše oglaševanje, ki zagotovi tudi največ obiskovalcev, je oglaševanje na klik.

Vaši oglasi so izpisani le ob vpisu ključnih besed povezanih z vašimi storitvami ali izdelki in jih izberete vi ali pa jih za vas izberemo mi , plačajo pa se le tisti na katere so uporabniki kliknili in tako dejansko tudi obiskali vašo spletno stran.

Cena oglaševanja v google ?

Cene na klik so za vsako besedo ali besedno zvezo drugačne. Besede, ki so bolj pogosto iskane in imajo več oglaševalcev so dražje, besede, ki pa imajo manj iskanj in manj oglaševalcev, pa so cenejše. Cena na klik za večino se tako giblje nekje med 0,15 EUR/klik pa tudi do 0,45 EUR/klik, lahko pa tudi več za najbolj zaželene ključne besede.

Zakaj sploh potrebujemo vas, saj vse naredi Google ?

Pravzaprav lahko oglaševalno kampanjo izdelate tudi samostojno, vendar je pri oglaševalni kampanji potrebnih veliko nastavitev kot so demografija, čas oglaševanja, cena na ključno besedo, izbira ključnih besed itd.
Glede na to, da imamo na področju oglaševanja veliko več izkušenj in znanja kot vi kot začetnik, bomo vašo oglaševalno kampanjo lahko pripravili tako, da boste zanjo iztržili več prikazov in več obiskovalcev, saj bomo s procesom optimizacije oglaševalne kampanje ponudili nižjo ceno na klik, kot vi, za dosego enakih rezultatov. Mimogrede tudi Google priporoča, da vam kampanje nastavijo in optimizirajo profesionalci na tem področju.

Kakšne rezultate iskanj izpisuje iskalnik Google ?

Poznamo dve vrsti rezultatov, ki jih iskalnik izpiše, ko vpišemo ključno besedo in pritisnemo iskanje. Tako imenovane »organske« ali naravne rezultate iskanj in plačane rezultate iskanj. Naravnih rezultatov iskalnik izpiše 10 na eno stran. Plačilni rezultati so izpisani na vrhu (prvi trije rezultati) in ob strani. Za bolj nazorno razlago povečajte sliko.

 
Pričnimo z izdelavo, oblikovanjem ...Kako vam lahko
pomagamo ?
 
POZOR !V ponudbi ne
spreglejte !
 
Pišite, pokličite za več informacij !Pripravjeni na sodobno
spletno predstavitev ?
Naše reference

Spletno stran smo izdelali že več kot 250 podjetij. Vabljeni k ogledu nekaj referenc, ki vas bodo prepričale o naši kakovostni izvedbi. [več]


Zahtevajte ugodno ponudbo

Ugodna in celostna rešitev na enem mestu, ki bo vaše spletno mesto izstrelila na prva mesta iskalnikov. Vse kar morate storiti, je vzpostaviti kontakt z nami.  [več]
Zakaj izbrati nas ?

Poleg 10 letnih izkušenj na področju spletnih storitev, spletnega marketinga in optimizacije so naše predosti predvsem:
  • Enostavno upravljanje spletnih mest
  • Osebni skrbnik za vaše podjetje
  • Podpora 24/7
  • Visoke uvrstitve v iskalnikih
  • Težimo k popolnosti

Podrobne informacije o prednostih, si oglejte tukaj.

Aktualne AKCIJE 

v mesecu JULIJUu vam spletno trgovino izdelamo že za neverjetnih 500 EUR. 

Vabljeni k ogledu več podrobnosti o naših spletnih trgovinah, ki tečejo na zelo kakovostnem trgovinskem sistemu Magento.


Izdelava spletnih strani comma. Copyright © 2003-2013 |